Domenii recrutare

Intră in legatura cu noi şi recrutează persoana potrivită pentru afacerea ta!

Pasul 1

Ne contactezi.

Pasul 2

Discuţi cu o persoană din echipa noastră pentru a gasi angajaţii potriviţi.

Pasul 3

Semnezi contractul şi te bucuri de noii tăi angajaţi.

Recrutare personal agricultura

Evighed Jobs aduce personal străin în domeniul agriculturii din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia.

Recrutare personal asistenţă/îngrijire

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din domeniul asistenței și îngrijirii bătrânilor este reprezentat de experiența din țara de origine.

Recrutare personal babysitting

Personalul din Asia este rezistent la stres și este loial angajatorilor români. Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea personalului străin din domeniul babysitting-ului este reprezentat de experiența din țara de origine.

Recrutare personal comerţ

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul comerțului din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin venit din țări precum Sri Lanka, Nepal,  India și Bangladesh.

Recrutare personal construcţii

Putem recruta pentru dumneavoastră muncitori calificați precum fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni, dar și muncitori necalificați.

Recrutare personal IT

Dezvoltăm strategii de recrutare orientate după nevoile și aspirațiile afacerii clienților, oferind în cel mai scurt timp developeri potriviți pentru proiecte. Succesul nostru se definește prin oportunitățile pe care încercăm să le creăm personalului asiatic și străin în domeniul IT. 

Recrutare personal HoReCa

Prezența angajaților din Asia în cadrul restaurantelor, a cafenelelor și a hotelurilor creează o imagine pozitivă în cadrul companiilor românești. Harnici, atenți la detalii și dornici să-și îndeplinească cu eficiență sarcinile zilnice, asiaticii fac diferența în câmpul muncii.

Recrutare personal inginerie

Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka,  Nepal, India, dar și din  Bangladesh. Obișnuiți să lucreze șase zile pe săptămână, 10 ore pe zi, asiaticii vin în România cu dorința de a câștiga bani pentru susținerea familiilor lor.

Recrutare personal industria textilă

Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni. În plus, meticulozitatea de care dau dovadă muncitorii asiatici îi fac să fie candidați potriviți pentru industria textilă.

Recrutare personal minerit

Ghidați de valori precum respectul pentru oameni și dedicarea față de cei care au avut încredere să apeleze la serviciile noastre, am reușit să aducem muncitori străini asiatici pentru firmele din industria minieră.

Recrutare personal transport

Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților cu sarcinile din industria transportului, la standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidații străini și asiatici sunt bine pregătiți. Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare.

Recrutare personal servicii livrare

Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră în domeniul livrării și curieratului.

Recrutare personal petrol şi gaze

Având o tradiție de peste 150 ani în exploatarea petrolului și a gazelor naturale, România este unul dintre producătorii semnificativi de hidrocarburi din sud-estul Europei. Din acest motiv s-a observat o cerere mare de forță de muncă asiatică și străină în domeniul producției de petrol și gaze naturale.

Oferim cea mai bună soluție pentru a contracara scăderea continuă a forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Asia.

Recrutare personal industria alimentară

România se află în topul preferințelor muncitorilor asiatici și străini. Așadar, este o opțiune ideală de a alege un muncitor străin pentru industria alimentară.

Recrutare personal servicii financiare

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din domeniul serviciilor financiare este reprezentat de experiența din țara de origine. Selectăm doar personal asiatic bine pregătit în centre de pregătire profesională, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri.

Alege acum una dintre cele mai bune soluţii de recrutare a muncitorilor străini!

Vrei o oferta personalizată?
Contactează-ne!

contact@evighed-jobs.ro

+40 (745) 102 504

Evighed SRL

CIF 45360948

Bucuresti, sector 6